0

Τα παιδιά λατρεύουν τα ζυμαρικά και τα μπιφτέκια. Εμείς σήμερα θα σας δείξουμε έναν πρωτότυπο τρόπο για να παρουσιάσετε το κλασικό αυτό πιάτο!

Υλικά:

1 κιλό κιμά
1 κρεμμύδι λιωμένο στο μούλτι
2 κ.σ. ρίγανη
½ φλιτζάνι φρυγανιά
1 πακέτο μακαρόνια

για τη σάλτσα:

1 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
2 κρεμμύδια λιωμένα στο μούλτι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κ.σ. ρίγανη
Αλάτι
1,5 λίτρο νερό


Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά τα μπιφτέκια. Με ένα μεγάλο κουτάλι παίρνουμε ίσες ποσότητες από τον κιμά και σχηματίζουμε μπάλες στις οποίες θα περάσουμε ωμά τα σπαγγέτι (γύρω στα 10-12) και τα τοποθετούμε σε ένα μεγάλο ταψί . Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα υλικά της σάλτσας και την αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά και αρχίζουμε να βάζουμε τα μπιφτέκια με τα σπαγγέτι μέσα στην σάλτσα να βράσουν, βάζουμε 4-5 ανάλογα πόσο μεγάλη είναι η κατσαρόλα μας, τα βράζουμε για 3-4 λεπτά και τα αφαιρούμε προσεκτικά με την ειδική κουτάλα και επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα μπιφτέκια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top