Μια ασυνήθιστη πίτα θα φτιάξουμε σήμερα! Ετοιμαστείτε και γρήγορα στην κουζίνα!
Θα χρειαστείτε:
-1/2 κιλό κιμά
-1 ½ κιλό πατάτες
-1 μέτριο κρεμμύδι
-2 κουταλιές της σούπας βούτυρο για σοτάρισμα
-αλάτι και πιπέρι
-χυμό κρέατος 1 φλ. τσαγιού
-1/2 φλ. του τσαγιού κρασί άσπρο
-1 φλ. του τσαγιού βούτυρο για το φούρνο
-150 γρ, τριμμένο τυρί γκούντα
-Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε πιπεριές και μανιτάρια
Ας ξεκινήσουμε!
1.Σωτάρετε τον κιμά με τις 2 κουτ. Βούτυρο και το κρεμμύδι. Σιγοψήνετε τον κιμά για 30 λεπτά, προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι, κρασί.
2.Κόβετε τις πατάτες σε ροδέλες και τις βάζετε σε σειρές στο ταψί.
3.Ρίχνετε τον κιμά ενδιάμεσα.
4.Ρίχνετε το ζωμό ζεστό, και προσθέτετε το βούτυρο.
5.Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
6.Λίγη ώρα πριν σβήσετε το φούρνο, ρίξτε το τυρί.
Καλή επιτυχία!
Δημοσίευση σχολίου